over ons
neem contact met ons op

Vengo! is opgericht als softwarebedrijf in 1999. Al snel zijn onze werkzaamheden verschoven naar het internet. We bouwen professionele en gebruiksvriendelijke websites met een onderscheidende uitstraling en eenvoudig beheer. Tevens ontwikkelen we geavanceerde internet oplossingen waarin wij het motto hanteren 'wat u kunt verzinnen, kunnen wij maken'. Met expertise voor design en techniek streven we op enthousiaste wijze samen met de klant naar doelgerichte oplossingen. Wij werken voornamelijk voor MKB bedrijven in Leiden en omstreken.

Visie

Ons doel is om ervoor te zorgen dat u uw online doelen bereikt. Dit kan zijn: het vergroten van uw klantenkring, het verhogen van uw omzet of het uitwerken van een briljant idee. We helpen u bij het vaststellen en toepassen van de juiste internetstrategie door uw online doelen om te zetten naar webmogelijkheden. Wij denken actief mee, zowel voor, tijdens als na het ontwikkelen van uw website of webapplicatie.

Het team

Vengo! bestaat uit een klein team van specialisten op het gebied van techniek, (web)design en marketing. We zijn betrokken bij ons werk en houden van het zoeken naar creatieve oplossingen. Onze gezamenlijke passie: effectieve, onderscheidende websites bouwen waar zowel de klant als wij trots op zijn.

Onze werkwijze

We hebben een procesmatige werkwijze met strikte deadlines. Door deze gefaseerde aanpak en heldere communicatie tijdens het productieproces garanderen wij een succesvolle samenwerking. Wij realiseren uw opdracht volgens een vastgelegde structuur:

  • kennismaking - we geven advies en inventariseren uw wensen en doelstellingen;
  • voorstel - we geven u een doelgerichte oplossing inclusief offerte;
  • ontwikkeling - we bouwen uw website en geven regelmatig feedback;
  • implementatie - na uitgebreid testen leveren we het project op;
  • afronding - we helpen u bij vragen en het gebruik van project.

Heeft u interesse of heeft u vragen: neem gerust contact op. We komen graag bij u langs om uw plannen bij een kop koffie door te nemen.