mogelijkheden
neem contact met ons op

Website ontwikkeling en -design

Onze specialisten maken websites met de opvatting dat deze uiteindelijk in positieve zin moeten bijdragen aan het succes van uw organisatie. Wij gaan verder dan simpelweg websites bouwen. Aan website ontwikkeling gaat een uitvoerig overleg vooraf over de toepassing, de doelstelling en de criteria voor het gewenste design. Gedurende het ontwikkeltraject wordt de opdrachtgever geïnformeerd over de voortgang, zodat het eindresultaat volledig recht doet aan de verwachtingen.

Webshops & E-commerce

Internetverkopen via een snel toegankelijke webshop neemt een snelle vlucht. Wij inventariseren naast de wensen van de opdrachtgever eveneens de eisen die de gebruiker stelt aan een goed functionerende webwinkel. 'Optimal Useability' vormt hier het uitgangspunt. Vengo! is een ervaren speler bij e-commerce vragen die verder gaan dan de standaard website. Juist wanneer de doelstelling vraagt om een complexe strategie met een uitdagende databasestructuur die een koppeling legt tussen leverancier en klant bent u bij ons aan het juiste adres.

Content Management Systeem CMS

De ondernemer wil vandaag de dag zelfstandig zijn website kunnen beheren. Dit biedt mogelijkheden om alert te kunnen reageren op marktonwikkelingen in de branche. Het zelf plaatsen van nieuwsberichten, promotionele acties en informatie die van belang is voor klanten of relaties, zijn slechts enkele voorbeelden van dit content beheersysteem. De, door ons, gerealiseerde websites worden hier standaard mee uitgerust.

Customer Relations Management Systemen CRM

Een CRM systeem biedt de ondernemer de mogelijkheid zijn bedrijfsvoering klantgerichter en efficiënter in te richten. Bedrijfsprocessen kunnen op afstand worden gevolgd, waarbij verschillende beheersystemen 24/7 te monitoren zijn. De toepassingsmogelijkheden van dergelijke systemen zijn legio en worden geheel afgestemd op de wensen van de opdrachtgever.

Zoekmachines optimalisatie SEO/SEA

Optimale vindbaarheid is essentieel voor het succes van iedere website. Door gebruik te maken van de technieken die deze optimalisatievorm biedt, worden websites sneller gevonden en scoren beter in de zoekresultaten. De complexe samenhang van factoren die bepalend is voor goede zoekresultaten worden nauwgezet gedefinieerd, op basis waarvan de juiste technieken worden ingezet.

Concept ontwikkeling

Van idee naar concrete website. Het is een traject waarbij wensen, kansen, methoden en risico's moeten worden afgewogen. In dit proces van de ontwikkeling van het concept zijn wij een ervaren partner die u kan ondersteunen en eventueel kan participeren. Bij het opstellen van het concept begeleiden wij in het formuleren van de doelen en zal een helder advies uitbrengen. Een advies dat niet eenmalig hoeft te zijn: veranderende omstandigheden kunnen aanleiding zijn tot het bijstellen van het doel van uw online activiteiten.

Bij de ontwikkeling van het concept komt niet alleen de website ter sprake, maar ook het beheer daarvan en de invloed er van op uw organisatie. Met andere woorden: we vertalen uw idee naar een concrete, levensvatbare website die ook is toegesneden op uw bedrijfscultuur.

Digitale nieuwsbrieven en e-mailings

Een digitale nieuwsbrief is een sterk en goedkoop communicatie middel om uw klanten op de hoogte te brengen van uw diensten en producten. Wij verzorgen de layout in een zgn. 'HTML' opmaak conform uw huisstijl en gewenste boodschap. Op basis van uw emailbestand worden de nieuwsbrieven verstuurd. 

Huisstijl & marketing

Het design voor een website leidt niet zelden tot de vraag naar de ontwikkeling van andere communicatiemiddelen. In samenwerking met gespecialiseerde partners, begeleiden wij de opdrachtgever bij de keuze van de gewenste activiteit.